BROOD MET DUKKAH EN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
Bread with dukkah and extra-virgin olive oil |
4,9
|
OESTERS, FINES DE CLAIRE, PER STUK
Oysters, Fines de Claire, each |
3
|
OESTERS "ROCKEFELLER": FINES DE CLAIRE, PER STUK MET SPINAZIE EN GEGRATINEERDE HOLLANDAISE
Oysters "Rockefeller": Fines de Claire, each, with spinach and gratinated Hollandaise |
3,5
|
10 GRAM OCIËTRA KAVIAAR MET BLINI'S, CRÈME FRAÎCHE EN SJALOTJES
10 grams of Ociëtra caviar with blini’s, crème fraiche and sjalots |
33
10 gram
99
30 gram
|
SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM MET SOJA, WASABI EN INGELEGDE GEMBER
Sashimi of tuna and salmon with soja, wasabi and pickled ginger |
15,5
|
STEAK TARTAAR MET TRUFFELMAYONAISE, TOAST EN FRIET
Steak tartare with truffle mayonnaise, toast and fries |
12,8
|
LIBANESE AUBERGINESALADE MET COUSCOUS, GEITENKAAS, HAZELNOOT, HARISSA EN GRANAATAPPEL
Lebanese salad of eggplant with couscous, goat cheese, hazelnuts, harissa and pomegranate |
8,9
|
TONIJNTARTAAR MET GROENE APPEL, WASABI, TOBIKO, KOMKOMMER EN AVOCADO
Tartar of tuna with granny smith, wasabi, tobiko, cucumber and avocado |
13,5
|
HAMACHI SASHIMI MET YUZU, SOJA, RODE PEPER EN KORIANDER
Sashimi of Hamachi with yuzu, soy, chili and coriander |
15,9
|
BEEF TATAKI MET PONZU-SOJADRESSING, GEROOSTERDE SESAM, BOSUI EN KROKANTE KNOFLOOK
Beef tataki with ponzu-soy dressing, scallion and crispy garlic |
12,4
|
TATAKI VAN ZALM MET KROKANTE RIJST, KIMCHI EN ZOETZURE VENKEL
Tataki of salmon with crispy rice, kimchi and sweet & sour fennel |
12,8
|
CAESAR SALADE MET CAJUN KIP, CROUTONS, PARMEZAAN EN KNOFLOOKDRESSING
Caesar salad with cajun chicken, croutons, Parmesan and a garlic dressing |
9,8
|
SALADE VAN TEMPURA GAMBA’S MET MISOMAYONAISE
Salad of tempura prawns with miso mayonnaise |
12,8
|
THAISE SALADE MET PAPAYA, GEROOSTERDE PINDA'S, GROENE ASPERGES, TOMAAT EN LIMOEN
Thai salad with papaya, roasted peanuts, green asparagus, tomato and lime |
9,3
vegan
10,8
chicken thighs
12,5
pan friend prawns
|
THAISE KOKOS-LIMOENSOEP MET TIJGERGARNALEN EN SHII-TAKE
Thai coconut-lime soup with tiger prawns and shii-take |
8,5
|
COQUILLES MET PATA NEGRA, BLOEMKOOLCREME, BEURRE NOISETTE EN MACADAMIANOTEN
Scallops with Pata Negra, creme of cauliflower, beurre noisette and macadamia nuts |
17,5
|
TERRINE VAN EENDENLEVER MET BRIOCHE, PISTACHENOTEN EN VIJGENCOMPOTE
Duck liver terrine with brioche, pistachio nut and fig compote |
15,5
|
GEGRILDE GRIETFILET MET COUSCOUS, MUNT, GROENE ASPERGES EN SAUS VAN RAS EL HANOUT
Brill fillet with , couscous, mint, green asparagus and ras el hanout |
16,5
|
TRUFFELRISOTTO MET PADDENSTOELEN, PARMEZAAN EN RUCOLA
Truffle risotto with mushrooms, Parmesan and rocket |
9,9
|
PANNENKOEKJES MET GEKONFIJTE EEND, KOMKOMMER, BOSUI EN HOISIN
Pancakes with confit of duck, cucumber, scallion and Hoisin |
12
|
GESTOOMDE MOMOFUKU BUNS MET KROKANTE BUIKSPEK, ZOETZURE KOMKOMMER EN HOISIN
Momofuku, steamed buns with crispy pork belly, sweet and sour cucumber and hoisin |
9,8
|
GEGRILDE CLARE VALLEY RUNDERBAVETTE MET BEARNAISE, FRIET EN SLA
Grilled Clare Valley bavette of beef with bearnaise, fries and salad |
14,3
100 gram
23,3
200 gram
29,9
300 gram
|
OKER'S WISSELEND GERECHT
Oker's changing dish |